Proiectul ”Sănătatea în mâini bune”/1HARD/4.1./24
CONFERINȚA DE ÎNCHEIERE A PROIECTULUI TRANSFRONTALIER ROMÂNIA-REPUBLICA MOLDOVA
Consiliul Raional Hîncești (RM), a desfășurat în data de 21 decembrie 2023, în mun. Hîncești, raionul Hîncești, Conferința de încheiere a Proiectului „SĂNĂTATEA ÎN MÂINI BUNE – Spitale mai mari, Îngrijire mai bună, Cei mai buni doctori pentru populația din zona de graniță România-Republica Moldova” („HEALTH IN GOOD HANDS – Bigger HOSPITALS, Better CARE, Best DOCTORS for people in the border area Romania – R. of Moldova”, Cod EMS-ENI: 1HARD/4.1./24).
Proiectul a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Comun „România-Republica Moldova 2014-2020”, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI), fiind implementat în parteneriat de Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Galați prin Consiliul Județean Galați, Romania – Beneficiar-lider și Consiliul Raional Hîncești, RM – B1.
Obiectivul General al proiectului a vizat îmbunătățirea condițiilor de sănătate ale populației din județul Galați, România și raionul Hîncești, Republica Moldova, asigurând accesul la infrastructură și servicii de sănătate îmbunătățite, stimulând în același timp oamenii să adopte un comportament sănătos. Cele 3 Obiective Specifice au avut în vizor: OS1 – Îmbunătățirea infrastructurii a 2 unități sanitare din zona de frontieră prin construirea unui pavilion de pediatrie în cadrul Spitalului Orășenesc Târgu Bujor, Galați, România și prin reabilitarea Centrului de Sănătate Hincești, raionul Hincești, Republica Moldova până la finalul proiectului; OS2 – Creșterea cu 20% a numărului de personal al Spitalului Orășenesc Târgu Bujor și Centrului de Sănătate Hîncești care participă la activități de perfecționare profesională, îmbunătățind astfel calitatea activității medicale până la finalul proiectului; OS3 – Creșterea cu 10% a populației din județul Galați și raionul Hâncești mai bine informată și pregătită să adopte un comportament sănătos în urma campaniilor de informare și conștientizare pe teme specifice de sănătate până la finalul proiectului. Iar activitățile întreprinse în comun de cele 2 entități-partenere au contribuit la atingerea principalelor rezultate prevăzute în cadrul proiectului.
Evenimentul a fost deschis de dl Iurie LEVINSCHI, Președintele Raionului Hîncești, care a subliniat importanța parteneriatului dintre actori din raionul Hîncești și județul Galați pentru fructificarea oportunității de investiție substanțială în sistemul de sănătate, care să asigure un acces sporit la serviciile de sănătate locuitorilor, să contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și standardelor sociale ale populației din zona transfrontalieră. Beneficiarul-lider al proiectului, Consiliul Județean Galați, a fost reprezentat la eveniment de Mitică SANDU, vicepreședinte al CJ Galați, și managerul general al proiectului Laura Delia ANGHELUȚĂ, iar Beneficiarul 1 – de managerul de proiect, Elena NICHIFOR, precum și de membri ai echipelor de implementare a proiectului. Printre participanți s-au numărat directorul, dna Lilia TĂNASE, și angajați ai Centrului de Sănătate Hîncești – instituție reabilitată temeinic cu suportul UE prin prezentul proiect, reprezentanți ai subdiviziunilor CR Hîncești, ai mass-media, locuitori din raionul Hîncești ș.a. – în total circa 50 de persoane.
Conferința de încheiere s-a axat pe prezentarea rezultatelor și produselor obținute, livrabilelor oferite beneficiarilor; pe specificarea anumitor dificultăți atestate pe parcursul implementării proiectului; au fost relevate exemplele de bune practici, precum și activitățile viitoare ce și le propun spre desfășurare actorii în vederea asigurării durabilității proiectului.
Contribuția UE, sub formă de finanțare nerambursală, a alcătuit 82,50 % din cheltuielile eligibile, valoarea totală a proiectului cifrându-se la 1,550,126.50 Euro.
Hîncești, 21.12.2023
COMUNICAT
În perioada 08-12 mai 2023, Consiliul Raional Hîncești a desfășurat o Campanie de conștientizare și informare a publicului.
Acest eveniment a avut loc în cadrul Proiectului transfrontalier „SĂNĂTATEA ÎN MÂINI BUNE – Spitale mai mari, Îngrijire mai bună, Cei mai buni doctori pentru populația din zona de graniță România-Republica Moldova” (1HARD/4.1./24), implementat în parteneriat de cătreConsiliul Raional Hîncești și Consiliul Județean Galați prin Programul Operațional Comun „România – Republica Moldova 2014-2020”.
Campania a fost destinată populației deservite de Centrul de Sănătate Hîncești din raionul Hîncești și Spitalul Orășenesc Târgul Bujor din Județul Galați, România, fiind orientată spre asigurarea unei mai bune înțelegeri și recunoașteri a principalelor cauze ale bolilor, dar și a rolului și a responsabilității fiecărei persoane în adoptarea unui mod de viață sănătos.
Activitatea a fost structurată în 3 părți distincte:
La I etapă, cea pregătitoare, au fost elaborate și emitese materiale informative: fluturași / pliante, afișe, cuprinzând informații despre un stil de viață sănătos, principalii indicatori de stabilire a stării de sănătate etc.
Apoi a urmat Caravana sănătății – o deplasare a membrilor Echipei de proiect împreună cu profesioniști din domeniul sănătății de la CS Hîncești în 4 localități din zona deservită (mun. Hîncești, satul Fundul Galbenei, comunele Crasnoarmeiscoe și Cărpineni), în care se atestă un nivel ridicat al morbidității. În cadrul acestei Caravane, lucrătorii medicali au oferit gratuit populației servicii de consultanță și asistență medicală (consultații de profil individualizate, măsurarea tensiunii, glicemiei etc.) și au venit cu recomandări concrete pentru un stil de viață mai sănătos, distribuind beneficiarilor materiale informative de relevanță. Pe parcursul a 4 zile (08-11 mai a.c.), de serviciile respective au beneficiat câte cel puțin 50 de persoane în fiecare localitate vizată. Totodată, locuitorilor le-au fost repartizate seturi de materiale ilustrative cu conținut medical.
Manifestația de promovare a culminat, pe data de 12 mai curent, cu un spectacol artistico-concertistic variat, pregătit de Direcția Raională Cultură Hîncești și Formația „ACORD” din mun. Chișinău, pliat excelent pe Festivitatea prilejuită de Ziua Internațională a Asistenților Medicali, ce s-a desfășurat în incinta Palatului Raional de Cultură din municipiul Hîncești. Evenimentul a adunat un număr impresionant de spectatori. Și în cadrul acestuia, publicul din sală a primit pliante promoționale, iar reprezentarea a fost însoțită de spoturi video, mesaje corespunzătoare, transmise periodic prin intermediul artiștilor invitați pentru recital, al presei, APL, al medicilor de familie etc.
Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră a Consiliului Raional Hîncești.
12.05.2023
Servicii de organizare Campania de Informare și Conștientizare
Termen limită: 27 martie 2023
- Invitație
- Anunt-de-participare-Contract-de-furnizare
- Certificat-de-Acceptarea_Finala
- B.-ENTITATE-LEGALA
- B.-IDENTIFICARE-FINANCIARA
- B.-Lista-companii
- B.-Model-Contract
- B-II.Instructiuni-pentru-ofertanti
- B-III.-Formular_pentru_Ofertanti-Part-B-tehnica-si-financiara ST5.4.1
- C.-II.-Grila-de-conformitate-administrativa
- C.-III.-Volum1-Sectiunea-Grila-de-evaluare
- D.-Anexa-1.-DECLARATIA-DE-ONOARE-PRIVIND-EXCLUDERE-SI-CRITERII-DE-SELECTIE
Conferință Internațională impunătoare pe teme de actualitate din domeniul medicinii cu genericul „Aspecte particulare etiopatologice, diagnostice și terapeutice la copii și tineri”.
Recent, în perioada 8-9 decembrie 2022, o delegație consistentă din raionul Hîncești, condusă de Președintele Raionului Hîncești, dl Iurie LEVINSCHI, și Vicepreședintele raionului, dna Lilia TĂNASE, întrunind un grup de medici și lucrători medicali de la Centrul de Sănătate Hîncești (șef-interimar, dna Carolina COȘLEȚ), dar și specialiști ai Spitalului Raional Hîncești, alături de membrii echipei de implementare din Hîncești, dna Elena NICHIFOR, șef DECT, și Ghenadie POALELUNGI, șef Serviciu cooperare transfrontalieră, a Proiectului „Sănătatea în mâini bune – spitale mai mari, îngrijire mai bună, cei mai buni doctori din zona de frontieră Romania – Republica Moldova”, implementat în cadrul Programului Operațional Comun „România – Republica Moldova 2014-2020”, 1HARD/4.1/24, a participat la o Conferință Internațională impunătoare pe teme de actualitate din domeniul medicinii cu genericul „Aspecte particulare etiopatologice, diagnostice și terapeutice la copii și tineri”. Evenimentul a fost găzduit de Consiliul Județean Galați, România.
Activitatea Soft respectivă face parte din Grupul de Activități 3 „Cooperare interinstituțională pentru sănătate – formare, schimb de informații și experiență” al proiectului, ce-și propune în mod deosebit utilizarea cooperării transfrontaliere ca mijloace eficiente pentru creșterea calității activității medicale în unitățile sanitare implicate în acest proiect (Spitalul Orășenesc Târgu-Bujor și Centrul de Sănătate Hîncești), dar și stabilirea unei conduite adecvate din punct de vedere sanitar al populației din zonele vizate. În acest sens, îmbunătățirea actului medical are în prim-plan personalul angajat în instituțiile respective, dezvoltarea abilităților profesionale ale căror se poate produce inclusiv prin schimburi de experiență, în cadrul diverselor cursuri de instruire și conferințe.
La organizarea Conferinței în cauză, pe lângă CJ Galați, și-au dat obolul entități competente din județul Galați (Universitatea ,,Dunărea de Jos” condusă de dl rector, Lucian Puiu GEORGESCU, Facultatea de Medicină și Farmacie sub diriguirea dnei Decan, Mădălina Nicoleta MATEI, și a Prodecanului dna Claudia Simona ȘTEFAN, Colegiul Medicilor Galați sub egida dnei Președinte, Daniela TUTUNARU, și alte instituții de profil), bucurându-se de participarea profesioniștilor din domeniul sănătății din județul Galați și raionul Hîncești, precum și a oaspeților celebri din zona medicală din România și RM.
În debutul Conferinței, oratorii cărora li s-a oferit cuvântul au fost unanimi că astfel de evenimente sunt foarte bine venite pe diverse planuri: transfrontalier, interinstituțional, profesional, interpersonal etc. Domnul Costel FOTEA a ținut să accentuieze că, prin proiectele europene pe care le implementăm, construim nu doar obiecte de infrastructură, dar și punți de apropiere sufleteacă între oamenii de pe ambele maluri ale Prutului.
Reprezentanții mediului academic medical din Galați au evocat predilecția tematică a acestui for pentru sănătatea copilului, deoarece copii reprezintă viitorul nostru, precum și intenția de a crea la Galați un fel de Pol al sănătății, de care să beneficieze și locuitorii din RM, și Ucraina.
Iar oficialii din conducerea raionului Hîncești au mulțumit gazdelor conferinței pentru profesionalismul, nivelul impecabil de organizare a acesteia și au adresat felicitări administrației județene Galați în persoana dlui Președinte, Costel FOTEA, pentru frumosul parteneriat care este realizat cu succes de ambele părți. Dl Iurie LEVINSCHI a menționat relațiile speciale care s-au constituit între România și Republica Moldova de la 1991 încoace, sprijinul valoros al Guvernului și Statului român pe care-l resimt cetățenii noștri în momentele existențiale grele, aportul substanțial adus de prietenii români din județul Galați întru modernizarea și îmbunătățirea serviciilor medicale din raionul Hîncești.
Totodată, cu un mesaj de salut a venit și dna Lilia TĂNASE, care s-a arătat profund recunoscătoare pentru grija și susținerea reprezentanților români față de sistemul medical raional. Dumneaei a relevat frumoasele reușite ale lucrătorilor medicali hînceșteni, obținute grație investițiilor din partea română.
Conferința a pus în dezbatere un spectru larg de teme actuale pentru lucrătorii medicali, oferind participanților posibilitatea de a se informa, din prima sursă, referitor la ultimele evoluții din sistemul de sănătate din zonă, metodele și variantele de diagnostic și tratament etc. Pe parcursul a celor 2 zile ale lucrărilor Conferinței, experți reputați de profil, nume sonore în medicina română au adus în atenția audienței nu mai puțin de 20 prezentări și prelegeri interesante și, cu siguranță, utile pentru comunitatea medicală.
La sfârșitul Conferinței, cadrelor medicale prezente la For li s-au înmânat certificate de participare și li s-au acordat puncte de credite prin sistemul de educație medicală continuă, ceea ce va contribui la dezvoltarea lor profesională pentru anul în curs și pentru evoluția lor profesională viitoare.
Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră
13.12.2022
În perioada 24-27 mai 2022, Consiliul Raional Hîncești a fost gazda și a desfășurat un Curs de instruire pentru profesioniștii din domeniul sănătății.
Acest eveniment instructiv a avut loc în cadrul Proiectului transfrontalier „SĂNĂTATEA ÎN MÂINI BUNE – Spitale mai mari, Îngrijire mai bună, Cei mai buni doctori pentru populația din zona de graniță România-Republica Moldova” (1HARD/4.1./24), implementat în comun de către 2 parteneri: Consiliul Județean Galați, România (Beneficiar-Lider) și Consiliul Raional Hîncești (Beneficiar 1), sub auspiciile Programului Operațional Comun „România – Republica Moldova 2014-2020”.
Activitatea respectivă (A 3.3) se regăsește în categoria Soft și face parte din Grupul de Activități 3 „Cooperare instituțională pentru sănătate – formare, schimbul de informații și experiență” al proiectului, vizând utilizarea mijloacelor transfrontaliere eficiente pentru creșterea calității activității medicale în unitățile sanitare din județul Galați și raionul Hîncești implicate în proiect, dezvoltarea abilităților profesionale ale personalului angajat în aceste unități în cadrul schimburilor de experiență, cursurilor și conferințelor etc.
Participanți la instruire au fost un grup de circa 25 de angajați ai Spitalului Orășenesc Târgu Bujor, județul Galați, Centrul de Sănătate Hîncești și Spitalul Raional Hîncești, reprezentanți ai celor 2 echipe de implementare a proiectului din partea Beneficiarului-Lider și Beneficiarului 1.
În debutul lucrărilor cursului instructiv, participanții au fost salutați și motivați de către dl Iurie LEVINSCHI, Președintele raionului Hîncești, dna Lilia TĂNASE, vicepreședinte al raionului pentru probleme sociale, dl Petru CIUBOTARU, directorul IMSP Spitalul Raional Hîncești, să acumuleze cunoștințe și informații noi pe teme medicale variate, selectate astfel ca să răspundă optim nevoilor efective ale personalului medical încadrat în instituțiile-țintă ale proiectului.
Pe parcursul acestei instruiri, cei prezenți au avut parte de prezentări complete, bine argumentate și captivante, luări de cuvânt și intervenții inspirate făcute de formatorii, profesorii universitari, dna Ninel REVENCO și dl Ghenadie CUROCICHIN, alți vorbitori, care au abordat în cunoștință de cauză o problematică largă ce ține de pediatrie, supravegherea, dezvoltarea, patologiile și dereglările de creștere ale copilului, infecțiile recurente la copii, asistența medicală primară, medicina de familie, medicina personalizată, multimorbiditatea întâlnită în practica medicului de familie etc.
Reputații profesori menționați mai sus au pregătit și repartizat participanților seturi cu materiale de curs și suport pentru modulele pe care le-au dezvăluit.
În același timp, specialiștii de profil similar de pe ambele maluri ale Prutului au avut posibilitatea să întrețină discuții, dezbateri interesante, să-și împărtășească din planurile și ideile creative. În același context, cu titlu de schimb de experiență, a fost organizată o vizită la Spitalul Raional Hîncești.
În final, Președintele raionului, dl Iurie LEVINSCHI, și vicepreședintele raionului, dna Lila TĂNASE, au făcut bilanțul lucrărilor cursului de instruire și au mulțumit tuturor participanților pentru prestația participativă, efortul depus întru însușirea multor lucruri și informații noi, ce vor contribui cu certitudine la ridicarea nivelului profesional al cursanților. Acestora din urmă li s-au înmânat în mod festiv certificate de participare la training-ul nominalizat.
Oficialii au menționat că astfel de evenimente sunt foarte benefice pentru modernizarea și eficientizarea sectorului medical, în general, din ambele regiuni, facilitând, totodată, consolidarea relațiilor noastre de cooperare, punând baza numeroaselor proiecte pe care le putem pe viitor elabora și implementa în comun.
Dosarul Achizitii de servicii de traducere, în cadrul proiectului „Sănătatea în mâini bune – Spitale mai mari, îngrijire mai bună, cei mai buni doctori pentru populația din zona de graniță România – R. Moldova”, 1HARD/4.1 /24.
Termen limită pentru depunerea ofertelor este de 25 mai 2022!
- B.-Certificat-de-Acceptarea_Finala
- B.-ENTITATE-LEGALA-1
- B.-IDENTIFICARE-FINANCIARA-1
- B.-Lista-companii
- B.-Model-Contract
- B-I.-Conditii_Generale, ro
- B-II.Instructiuni-pentru-ofertanti
- B-III.-Formular_pentru_Ofertanti-Part-B-tehnica-si-financiara
- C.-II.-Grila-de-conformitate-administrativa
- C.-III.-Volum1-Sectiunea-Grila-de-evaluare
- D.-Anexa-1.-DECLARATIA-DE-ONOARE-PRIVIND-EXCLUDERE-SI-CRITERII-DE-SELECTIE
- Invitatie la licitatie ST 5.3.1
Dosarul Achizitii de servicii de supraveghere tehnică pentru Lucrări de reparație capitală al Centrului de Sănătate Hîncești, în cadrul proiectului „Sănătatea în mâini bune – Spitale mai mari, îngrijire mai bună, cei mai buni doctori pentru populația din zona de graniță România – R. Moldova”, 1HARD/4.1 /24.
Termen limită pentru depunerea ofertelor este de 25 mai 2022!
- A.-Anunt-de-participare-Contract-de-furnizare
- B I. Conditii_Generale_en
- B II.Instructiuni pentru ofertanti
- B Model Contract
- B. Certificat de Acceptarea_Finala
- B. ENTITATE LEGALA
- B. IDENTIFICARE FINANCIARA
- B.-Lista-companii
- C. II. Grila de conformitate administrativa
- C. III. Volum1 Sectiunea Grila de evaluare
- Declaratia de onoare ROM
- formular pentru ofertanti
Dosarul Achizitii de Servicii de organizare a cursului de instruire pentru profisioniștii din domeniul sănătății. Termenul limită de depunere a ofertelor 29.04.2022, ora 17:00!
Dosarul Achizitii de servicii VERIFICAREA VENITURILOR ȘI CHELTUIELILOR, Proiect 1HARD/4.1/24 ENG
- Annex I Declaration of Honour
- Annex II Financial Identification
- Annex III Legal Entity
- Annex IV KE CV_en
- Annex IX List of entities invited
- Annex V Instruction for auditors
- Annex VI General Conditions
- Annex VII TERMS OF REFERENCE
- Annex VIII Budget Offer
- Annex X Administrative compliance grid
- Annex XI Evaluation Grid
- Invitation to tender for expediture and revenue verification 1HARD4.1.24
- Part A Instructions to tenderers
- Part B Template of Service Contract
DOSARUL: Achizitii echipament de birou 1HARD/4.1/24 RO
- A. Instructiuni pentru ofertanti
- Anexa 1. DECLARATIA DE ONOARE PRIVIND EXCLUDERE SI CRITERII DE SELECTIE
- ANUNT CONTRACT DE FURNIZARE
- anunt local
- B. CONDITII GENERALE
- B. Conditii speciale
- B. ENTITATE LEGALA
- B. Formular_pentru_Ofertanti
- B. IDENTIFICARE FINANCIARA
- B. Model Contract
- B. Modelul Ofertei tehnice si financiare
- C. Certificat de Acceptarea_Finala
- C. Grila de conformitate administrativa
- C. Volum1 Sectiunea Grila de evaluare
- Invitatie la licitatie echipament 1HARD4.1.24
- C. I lista companii
Planul de achizitii anexa 3, 1HARD4..24
DOSARUL: Achizitii servicii de organizare a schimbului de experiență în raionul Hîncești 1HARD/4.1/24
- A. Anunt de participare Contract de furnizare
- B I. Conditii_Generale_en
- B II.Instructiuni pentru ofertanti
- B III. Formular_pentru_Ofertanti (Part B) tehnica si financiara
- B. Certificat de Acceptarea_Finala
- B. ENTITATE LEGALA
- B. IDENTIFICARE FINANCIARA
- B. Lista companii
- B. Model Contract
- C. II. Grila de conformitate administrativa
- C. III. Volum1 Sectiunea Grila de evaluare
- D. Anexa 1. DECLARATIA DE ONOARE PRIVIND EXCLUDERE SI CRITERII DE SELECTIE
- Invitatie licitatie achizitie servicii 1HARD4.1.24
DOSARUL: Lucrări de reparație capitală a Centrului de Sănătate Hîncești 1HARD/4.1/24 RO
Important!!! Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 01.03.2022
VOLUMUL 1
- Volumul 1. Sectiunea 1. Instructiuni pentru ofertanti
- Volum 1 Sectiunea 2 Formular de Oferta
- Volumul 1 Sectiunea 2 DECLARAȚIA DE ONOARE PRIVIND EXCLUDERE ȘI CRITERII DE SELECȚIE
- Volum 1 Sectiunea 3 Formular de Garantie Oferta
- Volumul 1 Sectiunea 4 Chestionar
- Volum 1 Sectiunea 4 Formular 4.1 Informatii despre ofertant
- Volum 1 Sectiunea 4 Formular 4.2 Organigrama
- Volum 1 Section 4 Formular 4.3 Imputernicire
- Volum1 Sectiunea 3 Formular 3.4 Situatia financiară
- Volum 1 Sectiunea 3 IDENTIFICARE FINANCIARA
- Volum 1 Sectiunea 3 ENTITATE LEGALA
- Volum 1 Sectiunea 4 Formular 4.6.1 – 9 calificari tehnic
- Volumul 1 Sectiunea 5 Grila de conformitate administrativa
- Volum1 Sectiunea 5 Grila de evaluare
- Volum1 Sectiunea 5 LISTA DE VERIFICARE SESIUNEA DESCHIDERE A LICITATIEI
- Volum1 Sectiunea 5 RAPORTUL DE DESCHIDERE A LICITATIEI
- Volum1 Sectiunea 5 SCRISOARE DE NOTIFICARE
- Volum1 Sectiunea 5 RAPORTUL DE EVALUARE
- Volum1 Sectiunea 5 Notificare informare
VOLUMUL 2
- Volum 2 Sectiunea 1 Forma de Contract
- Volum 2 Sectiunea 3 CONDITII SPECIALE
- Volum 2 Sectiunea 2 CONDITII GENERALE
- Volum 2 Sectiunea 5 SPECIMEN GARANTIE PLATA PREFINANTARII
- Volum 2 Sectiunea 4 GARANTIA DE EXECUTIE
- Volum 2 Sectiunea 6 GARANTIE DE RETINERE
- ARANJAMENTE FISCALE SI VAMALE
VOLUMUL 3
VOLUMUL 4
DOSARUL: Lucrări de reparație capitală a Centrului de Sănătate Hîncești 1HARD/4.1/24 ENG
Standard advertisement for local publication of local open tender procedures
VOLUME 1
- Administrative compliance grid
- Volum 1 Section 4 Formular 4.3 Power of attorney
- Volum 1 Section 4 Formular 4.2 Organisation Chart
- Tender opening checklist
- Letter to unsuccessful tenderers
- Volum 1 Section 4 Questionnaire
- Notification letter
- Declaration of Honour
- Volum 1 Section 4 Formular 4.4 Financial statement
- Volum 1 Section 5 Evaluation Grid
- Evaluation report
- Tender opening report
- PRIOR INFORMATION NOTICE
- Volum1 Section 4, Form 4.6.1 – 9, Technical qualifications
- WORK CONTRACT NOTICE
- Volum1 Section 3 Tender guarantee
- Volum 1, Section 2 TENDER FORM
- Volum 1 Section 1 Instructions for tenderers
- FINANCIAL IDENTIFICATION
- LEGAL ENTITY
VOLUME 2
- Volum 2 section 1 Contract Form
- Volum 2 Section 2 General conditions
- Volum 2 Section 3 SPECIAL CONDITIONS
- Volum 2 Section 4 Performance guarantee
- Volum 2 Section 5 Pre-financing guarantee
- Volum 2 Section 6 Retention guarantee
- Tax and customs arrangements
VOLUME 3
VOLUME 4