Luni, 05 octombrie, de Ziua profesională a angajaților din învățământ în Sala de Ședințe ”Constantin Stere” a Consiliului raional Hîncești, Direcţia Învăţământ Hînceşti, în colaborare cu Consiliul raional, a organizat un eveniment festiv dedicat tuturor cadrelor didactice și manageriale din raion.
Dintre oficialităţi la eveniment au fost prezenţi: dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului Hîncești, dna Valentina TONU, şef, Direcţia Învăţământ Hînceşti, dna Ana CIMPOIEȘU, președintele CR al FSEȘ, dl Ion MEREUȚĂ, șef Oficiul teritorial al Cancelariei de Stat, reprezentantul Guvernului în teritoriu.
Dumnealor, în semn de recunoștință pentru munca depusă în vederea asigurării sistemului educațional cu servicii indispensabile și de calitate, au adresat cadrelor manageriale și didactice ale instituțiilor de învățământ din raion cordiale felicitări cu ocazia frumoasei sărbători profesionale, mulţumindu-le pentru dăruire profesională, devotament, perseverență, responsabilitate.
În alocuțiunea sa, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a exprimat înaltă considerațiune tuturor angajaților din sistem, stimă și respect pentru munca nobilă depusă cu dăruire de sine, a remarcat devotamentul manifestat în educarea noii generații și a urat tuturor multă sănătate, discipoli sârguincioși și mărinimoși, realizări cât mai frumoase în plan profesional.
Cu Diploma Consiliului raional au fost menționate douăzeci cadre didactice și manageriale din raion.
În continuare, Direcţia de Învăţământ Hînceşti a decernat cu diplome instituţiile de învăţământ, cadre didactice şi manageriale, care contribuie substanţial la dezvoltarea tinerelor generaţii în spiritul valorilor naţionale şi universale. Totodată, mai multe cadre didactice au fost menționate cu titlul onorific Pedagogul Anului 2020.
Dl Ion MEREUȚĂ, reprezentantul Guvernului în teritoriu, a mulțumit tuturor cadrelor didactice și manageriale pentru munca nobilă, fidelitatea față de profesie, efortul zilnic depus pentru creșterea și educarea tinerelor generații și a înmânat șase Diplome de gratitudine din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și o Diplomă din partea Guvernului Republicii Moldova., semnată de dl Ion CHICU, prim-ministru al Republicii Moldova.
Spre finalul eveminentului, Direcția Învățământ Hîncești a oferit unor cadre didactice și manageriale insigna Profesor de onoare al raionului Hîncești.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here