La data de 05 octombrie 2020 s-a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții/secții și funcționarii aparatului președintelui.
Dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a relatat despre activitățile importante din săptămâna trecută: evenimentul de consemnare a activității profesionale a cadrelor didactice și manageriale; ședința Comisiei extraordinare de Sănătate Publică- divizarea raioanelor pe zone de infectare cu Covid-19; deplasare în teritoriu în zonele afectate de ploi; vizite de lucru la obiectele în construcții și drumurile în reparație.
Dna Valentina TONU, șef, Direcția Învățământ Hîncești, a vorbit despre problemele actuale: monitorizarea zilnică a situației la Covid – 19 în instituțiile de învățîmânt; redeschiderea instituțiilor preșcolare; alimentația copiilor; aprovizionarea instituțiilor cu dezinfectante și echipament de protejare; școlarizarea copiilor.
Dna Tamara CĂLUGĂRU, șef DASPF a informat despre cele mai actuale probleme ce vizează protejarea persoanelor socialment-vulnerabile și despre necesitatea de acreditare a unor servicii sociale.
Dna Natalia SAHAROV, șef CS Hîncești a informat despre situația epidemiologică la zi din raion privind răspândirea virusului de tip nou, COVID-2019, atenționând asupra intensificării măsurilor de prevenire și combatere și despre necesitatea vaccinării antigripale.
Șefii direcțiilor și secțiilor: economie și cooperare transfrontalieră, finanțe, cultură, agricultură și alimentație, arhitectul-șef al raionului au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele pentru săptămâna curentă.
În ședință au fost puse în discuție și alte chestiuni și probleme importante, indispensabile în activitatea de zi cu zi a direcțiilor și secțiilor Consiliului raional.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here