La data de 30 decembrie, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui. La ședință s-a pus în discuție eventuala ședință a Consiliului raional din data de 03 ianuarie 2020.
Dl Dumitru CORNEI, vicepreşedintele raionului, a anunțat despre participarea la Festivalul Tradițiilor de iarnă ”Crăciun în Maramureș”, România, la care a participat și colectivul folcloric ”Busuioc” din com. Sărata Galbenă și a abordat subiectul monitorizării permanente a Pestei Porcine Africane.
Dna Olesea BRÎNZĂ, vicepreședinte pe probleme sociale, a informat despre vizita în s. Pogănești la o familie cu patru copii, rămași fără adăpost în perioada rece a anului și a participat la ședința de concurs pentru funcția vacantă de asistent social în s. Negrea și com. Crasnoarmeiscoe.
Dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ a informat despre ședința Consiliului de Administrație unde au fost puse în discuție cele mai stringente probleme de ordin instructiv-educativ din raion.
Dna Galina ERHAN, şef DGF, a anunțat despre aprobarea Bugetului pentru an. 2020, activități de ajustare și dezagregare a bugetului pe localități și instituții și a solicitat prezentarea tuturor Rapoartelor în termeni optimi.
Dl Petru CIUBOTARU, șeful Spitalului Raional Hîncești și dna Natalia SAHAROV, șef-interimar IMSP CS Hîncești, au informat despre activitatea instituțiilor medicale, aprobarea Planului de activitate pentru an. 2020, lucru asupra Rapoartelor solicitate.
Dl Ion TULBU, șef DCT, a informat despre petrecerea cu succes a Festivalului Tradițiilor și Obiceiurilor de iarnă, la care au participat 15 colective folclorice din raion.
În ședință s-au pus în discuție și alte chestiuni și evenimente.

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here