La data de 23 noiembrie 2020 s-a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții/secții și funcționarii aparatului președintelui.
Dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a informat despre vizitele de lucru în mai multe localități ale raionului pentru monitorizarea procesului de construcții, reparații, asfaltare a drumurilor și reparația mai multor obiecte de menire socială.
Dl Dumitru CORNEI, vicepreședinte pe probleme în agricultură, a vorbit despre situația la zi în domeniul agricol; participarea în ședințele Comisiilor de specialitate, instituite prin deciziile Consiliului raional și examinarea petițiior cu diversă tematică din diferite localități ale raionului.
Dna Galina ERHAN, șef, Direcția Generală Finanțe a raportat despre monitorizarea permanentă a cheltuielilor de personal; elaborarea proiectului de decizie privind efecuarea unor modificări; executarea finanțărilor, rezolvarea altor probleme.
Dna Natalia SAHAROV, șef-interimar CS Hîncești și dl CIUBOTARU Petru, șef, Spitalul Raional Hîncești au comunicat despre situația epidemiologică din raion privind răspândirea virusului de tip nou COVID-2019, la moment foarte complicată. Din data de 16 noiembrie 2020 raionul se află în Cod roșu de infectare cu Covid-19.
Direcția Agricultură și Alimentație, Secția Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri, Secția Asistență Socială și Protecția Familiei, Direcția Cultură și Turism au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele pentru săptămâna curentă.
În ședință au fost puse în discuție și alte chestiuni și probleme importante, indispensabile în activitatea de zi cu zi a direcțiilor și secțiilor Consiliului raional.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here