La data de 16 noiembrie 2020 s-a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții/secții și funcționarii aparatului președintelui.
Dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a informat despre vizitele de lucru în mai multe localități ale raionului pentru monitorizarea procesului de construcții, reparații, asfaltare a drumurilor și reparația mai multor obiecte de menire socială.
Dl Dumitru CORNEI, vicepreședinte pe probleme în agricultură, a vorbit despre situația la zi în domeniul agricol.
Dna Galina ERHAN, șef, Direcția Generală Finanțe a raportat despre finalizarea proiectului de buget pentru an. 2021, aprobarea de către Ministerul finanțelor; executarea finanțărilor, rezolvarea altor probleme.
Dna Valentina TONU, șef, Direcția Învățământ Hîncești, a informat despre monitorizarea situației pandemice în instituțiile de învățământ din raion; activitatea instituțiilor preșcolare; respectarea regimului termic în instituțiile educaționale.
Dl PETCU Iurie, șef-adjunct Spitalul raional Hîncești a comunicat despre situația epidemiologică din raion privind răspândirea virusului de tip nou COVID-2019 foarte complicată și respectarea regimului termic.
Dna Elena Nichifor, șef, DECT a informat despre continuarea completării pachetelor de documente necesare pentru obținerea finanțării din cadrul ADR Centru și elaborarea Strategiei socio-economice a raionului.
Direcția Agricultură și Alimentație, Secția Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele pentru săptămâna curentă.
În ședință au fost puse în discuție și alte chestiuni și probleme importante, indispensabile în activitatea de zi cu zi a direcțiilor și secțiilor Consiliului raional.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here