La data de 29 iunie 2020, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui. În ședință au fost puse în discuție diverse chestiuni și probleme importante, indispensabile în activitatea de zi cu zi.
În debutul ședinței, dl Petru CIUBOTARU, directorul Spitalului Raional, a informat despre situația epidemiologică din raion și din țară privind răspândirea virusului de tip nou, COVID-2019.

Dl Dumitru CORNEI, vicepreședinte pe probleme în agricultură, a vorbit despre situația la moment în domeniul agricol: probleme și soluții de rezolvare.
Dl Vasile SECU, vicepreședinte pe probleme economice, a informat despre cele mai importante chestiuni la zi: activitate cu reprezentanții din Franța la proiectul ”Aprovizionare cu apă potabilă a localităților din Lunca Prutului”; probleme și soluții de ameliorare la proiectul Locuințe sociale, gestionarea patrimoniului din str. Chișinăului și a schițat sarcinile direcției pentru săptămâna dată.
Șefii direcțiilor: învățământ, asistență socială, cultură, agricultură și alimentație, au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele ce trebuie atinse în săptămâna curentă.

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here