În luna martie celebrăm femeia, iar 8 Martie este o zi importantă pentru femeile dragi din viața noastră. De Ziua Internațională a Femeii, ne aducem aminte de lupta pe care reprezentantele sexului frumos au dus-o în trecut pentru a-și câștiga drepturile. Ziua Femeii este celebrată în 63 de state din întreaga lume, în moduri inedite.
Tradițional, la începutul lunii martie, Consiliul Raional Hîncești organizează Recepție cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.
Evenimentul a avut loc la data de 6 martie 2020 în Sala de Ședințe a Consiliului raional ”Constantin Stere”, având ca invitați doamne din diferite domenii de activitate. La eveniment au participat conducerea executivă a raionului Hîncești, consilieri raionali, primarii și secretari ai UAT de nivelul I, reprezentanții serviciilor descentralizate și desconcentrate, șefii instituțiilor medicale din raion, managerii instituțiilor de învățământ.
În debutul evenimentului, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului Hîncești, a venit cu un cuvânt de salut, urări de bine și sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, specificând că ziua de 8 Martie, este o zi remarcabilă, o zi fermecătoare de primăvară, eveniment în care sărbătorim fiinţele înzestrate cu gingăşie, delicateţe, originalitate.
Tot cu ocazia acestei sărbători, au venit cu urări de bine, sănătate și prosperitate dl Dumitru CORNEI, vicepreședintele raionului și consilierii raionali: dl Vasile GAJIU, dl Nicolae TAȘCĂ, dl Ion MEREUȚĂ, Igor EREMIA, Valeriu BOBROV, dl Ion TULBU, șef Direcția Cultură și Turism, care și-au exprimat stima, admirația şi recunoştinţa pentru că femeia este mereu alături, dorindu-le ca această zi să aducă împliniri din cele mai frumoase, liniște, iubire și fericirea de care au nevoie.

Secția Administrație Publuică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here