La data de 9 martie 2020, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
În debutul ședinței, dl Președinte a menționat despre situația epidemiologică din raion și din țară la depistarea și măsurile de prevenire a Coronavirusului COVID-2019.
Dna Natalia SAHAROV, șef-interimar, CMF Hîncești și dl Petru CIUBOTARU, director, Spitalul Raional, au informat despre nivelul de pregătire și modalitățile de prevenire a răspândirii virusului de tip nou, COVID-2019, evoluția și extinderea acestuia, monitorizarea permanentă a evoluției situației epidemiologice de către toate IMSP din raion, asigurarea instituțiilor cu necesarul de medicamente și necesitatea dotării unui spațiu separat destinat pentru izolarea și tratamentul eventualilor bolnavi.
Dl Vasile MARIN, persoana responsabilă de înregistrarea patrimoniului ce aparține consiliului raional, a anunțat despre lucrul efectuat la acest capitol și elaborarea proiectului de decizie pentru ședința Consiliului raional.
Șefii direcțiilor: învățământ, sănătate, asistență socială, cultură, agricultură și alimentație, au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele ce trebuie atinse în săptămâna curentă.

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here