Stimaţi primari ai unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul I, consilieri raionali, consilieri ai consiliilor unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul I şi lucrători din administraţia publică locală de nivelul I şi II din raionul Hînceşti

Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii Dvs profesionale, marcată la 1 februarie – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală!

Această sărbătoare constituie un act de recunoştinţă şi apreciere a importanţei Dvs, a eforturilor pe care le consacraţi dezvoltării socio-economice şi culturale a comunităţilor, soluţionării competente a diverselor probleme, volumul acestora fiind mult mai mare decât resursele de care dispuneţi.

Țin să-mi exprim  gratitudinea pentru munca pe care o realizați, pentru abnegaţia și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea cotidiană. În acest context, îmi exprim ferma convingere că înaltele calităţi civice şi profesionale, care Vă caracterizează, colaborarea şi atitudinea receptivă şi grijulie faţă de oameni, Vă va domina şi în continuare activitatea întru binele societăţii.

Vă felicit încă o dată, Vă mulţumesc pentru că zi de zi  sunteţi alături de cetăţeni  și Vă doresc sănătate, prosperitate,  succes în activitate, fericire şi  putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire.

 Cu deosebit respect ,

 Preşedintele raionului Hînceşti                       Ghenadie BUZA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here