Miercuri, 04 octombrie, în Casa de Cultură din mun. Hînceşti,  Consiliul Raional Hînceşti în colaborare cu Direcţia Învăţământ Hînceşti a organizat Ziua angajatului din Învățămînt.

La debutul evenimentului, Preşedintele raionului Hînceşti, dl Ghenadie BUZA, vicepreşedintele raionului Hînceşti, dna Vera PATRAŞCU, şeful Oficiului Teritorial Hînceşti al Cancelariei de Stat, dl Ion MEREUŢĂ şi şeful Direcţiei Învăţământ Hînceşti, dna Valentina TONU, au  adresat pedagogilor din raionul Hînceşti felicitări cu ocazia frumoasei sărbători profesionale, mulţumindu-le pentru  dăruire profesională, devotament şi responsabilitate.

Conducerea executivă a raionului a reiterat încrederea în breasla pedagogică şi certitudinea că pedagogii vor da vigoare, autoritate şi moralitate instituţiilor educaţionale din raion, decernând 15 manageri ai instituţiilor de învăţământ cu diplome de excelenţă.

 La sfârşitul părţii oficiale,  în faţa audienţei cu un concert de excepţie a evoluat ansamblul etnofolcloric „PLĂIEŞII”, delectând publicul cu un repertoriu de melodii din muzica populară autohtonă.

                   

Secţia Administraţie Publică, Secretariat şi Protocol

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here