La data de 20 ianuarie 2020, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
În debutul ședinței dl Președinte a vorbit despre evenimentul din data de 15 ianuarie cu privire la consemnarea Zilei Naționale a Culturii și aniversarea a 170 de ani de la nașterea marelui geniu al literaturii noastre – Mihai Eminescu, personalitate marcantă pentru cultura noastră. La acest eveniment am avut ca oaspeți de onoare pe Mircea Cosma, ex-Președinte al Consiliului Județean Prahova, România, Cetățean de Onoare al Raionului Hînceşti, alături de delegația Consiliului Județean Prahova în frunte cu dl Rareș Enescu, Președintele Comisiei Juridică, grație cărora a fost donat și instalat bustul lui Mihai Eminescu.
Ulterior, fiecare conducător a raportat despre procesul de activitate la ziua actuală, cât și activitățile planificate. La ședință s-au pus în discuție problemele actuale ce țin de domeniile finanțe, învățământ, sănătate, asistență socială, cultură, economie, construcții, agricultură și alimentație.

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here