Stimați agenți economici din raionul Hîncești

Consiliul raional Hîncești Vă invită să participați la programul internaţional Misiunea Cumpărătorului în cadrul Expoziției Food Expo Greece, care va avea loc la Atena (Grecia) în perioada 6-9 martie 2020.

Programul evenimentului include:

 • vizitarea expoziției unde circa 1200 de producători greci, dar și internaționali, vor expune produse alimentare, inclusiv: produse lactate si brânzeturi, carne, produse de mare, ulei de măsline, paste, cereale, conserve, produse de patiserie, fructe și legume proaspete, băuturi alcoolice și nealcoolice, produse de cofetărie, ceai, cafea, condimente, nuci, miere etc, dar și utilaje și echipamente pentru industria alimentară: mașini de procesare, ambalare și etichetare a produselor, sisteme frigorifice, de cântărire, detergenți industriali etc.

 • participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B.
  La misiune sunt așteptați să participe reprezentanții ai rețelelor comerciale de produse alimentare din diferite categorii, importatorii și distribuitorii de produse agro-alimentare, agenții economici implicați în domeniul alimentației, dar și toți cei cu adevărat sunt interesați să stabilească relații comerciale cu producătorii greci.
  Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: 2 nopti cazare în hotel de 3* (mic dejun, prânz inclus), bilet avia tur-retur (costul biletului se rambursează pe contul întreprinderii după desfășurarea expoziției), participarea la programul de afaceri și sesiunea B2B.
  Participantul achită taxa de participare care constituie 200 Euro (toate cheltuielile incluse).
  Condiție obligatorie de participare: deținerea paginii web.
  Pentru mai multe informații, contactați Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziíi a CCI a RM – tel: 022 21 07 25, 21 14 42.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here