Începînd de miercuri 29 ianuarie și pînă duminică 2 februarie 2020, Vă așteptăm să ne vizitați standul Produs de Hîncești la Expoziția națională “FABRICAT ÎN MOLDOVA” , care se va desfășura pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” S.A., mun. Chișinău.
Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.
Expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.
Vin, cașcaval, prune uscate, paste făinoase în stare proaspătă și uscată, batoane de semințe și cereale, obiecte din ceramică, bijuterii, genți și articole vestimentare, încălțăminte de cameră, lucruri croșetate, toate le găsiți la standul Produs de Hîncești.
Ne găsiți la Pavilionul Nr. 1, nr. 65, Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.
Pentru mai multe informații contactați Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, tel. 0269 22188, 0269 22994, e-mail: economie@hincesti.md

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here