În acest context, şi în vederea acordării unui suport informaţional, consultativ şi practic, privitor la accesarea programelor de suport financiar pentru agricultori, Direcţia a organizat vineri, 17 martie, curent, seminarul informaţional cu tema: “Posibilităţi de finanţare în agricultură pentru anul 2017”.  Seminarul s-a desfăşurat în incinta Consiliului raional, sala verde, fiind moderat de către dl Ion Sîrbu, şeful Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie.  Cuvânt de salut a adresat participanţilor la seminar dl Dumitru Cornei, vicepreşedintele raionului, care a menţionat actualitatea şi oportunitatea evenimentului.

În cadrul seminarului au fost prezentate, de către managerii şi consultanţii invitaţi ale Programelor de finanţare pentru 2017 precum:  ODIMM;  MAC-P;  IFAD; “Livada Moldovei”, proiectele active, cu detalierea modalităţilor de accesare, beneficiile şi condiţionarea participării pentru fiecare proiect în parte.

Seminarul s-a desfăşurat într-o atmosferă lucrativă, iar informaţiile prezentate au fost recepţionate de către participanţi cu un viu interes.

 

Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie Hînceşti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here