În acest context, şi în vederea acordării unui suport informaţional, consultativ şi practic, privitor la accesarea programelor de suport financiar pentru agricultori, Direcţia a organizat vineri, 17 martie, curent, seminarul informaţional cu tema: “Posibilităţi de finanţare în agricultură pentru anul 2017”.  Seminarul s-a desfăşurat în incinta Consiliului raional, sala verde, fiind moderat de către dl Ion Sîrbu, şeful Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie.  Cuvânt de salut a adresat participanţilor la seminar dl Dumitru Cornei, vicepreşedintele raionului, care a menţionat actualitatea şi oportunitatea evenimentului.

În cadrul seminarului au fost prezentate, de către managerii şi consultanţii invitaţi ale Programelor de finanţare pentru 2017 precum:  ODIMM;  MAC-P;  IFAD; “Livada Moldovei”, proiectele active, cu detalierea modalităţilor de accesare, beneficiile şi condiţionarea participării pentru fiecare proiect în parte.

Seminarul s-a desfăşurat într-o atmosferă lucrativă, iar informaţiile prezentate au fost recepţionate de către participanţi cu un viu interes.

 

Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie Hînceşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here