Agenda întrunirii a cuprins două sesiuni. Prima sesiune, sesiunea business, a oferit posibilitatea celor prezenti sa facă cunoştinţă cu avantajele integrării în UE şi posibilităţile acordate (fonduri, proiecte, programe) pentru companiile inovative din Republica Moldova, despre posibilităţile de colaborare pentru companiile din Republica Moldova în cadrul clasterului moldo-lituanian cît şi despre modele inovative ale businessului, exemple practice toate fiind prezentate de reprezentanţii firmelor de consultanţă, menţionate mai sus, din Lituania.

 Sesiunea a doua, sesiunea juridică, a cuprins trei aspecte importante: aspecte fiscale – evitarea erorilor ce ne costă scump; cum facem faţă abuzului organelor control şi încheierea contractelor.

Subiectele ambelor  sesiuni au fost actuale, oamenii de afaceri din raionul Hânceşti, reprezentanţii  ONG-urilor, care oferă consultanţă agentilor economici din domeniul agriculturii cît şi reprezentantul Camerei de Comerţ şi Industrie, filiala Hînceşti au fost interesaţi în cunoaşterea acestora.  Seminarul dat presupune o continuitate practică aplicată de oamenii din mediul de afaceri din raion.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here