Ziua de 1 iunie s-a transformat într-o poveste adevărată dedicată întru totul celor mici. Astfel, teritoriul împărătesc al Complexului Manuc-Bey a fost astăzi tărâmul copilăriei unde au răsunate cântece, jocuri, dar și mii de zâmbete zglobii a copilașilor prezenți. Sub patronajul Președintelui raionului Hîncești în parteneriat cu Centrul de Tineret Hîncești s-a realizat o frumoasă sărbătoare pentru micii prichindei care aduc atâta fericire în viețile noastre. Prin intermediul jocurilor interactive, a dansului și cântecului copilașii și-au exteriorizat lumea lăuntrică colorată, iar prin aceasta au înseninat și ziua. Animatorii mascote care s-au veselit alături de pici au trezit admirația atât a celor sărbătoriți cât și a părinților acestora.

Totodată, la eveniment a fost prezent Președintele raionului, dl Iurie LEVINSCHI, care a venit cu un mesaj de felicitare în adresa prezenței și a urat tuturor multă sănătate, zile pline de fericire, putere nesecată părinților pentru creșterea copilașilor, succes și o zi plină de emoții pozitive și amintiri de neuitat petrecute alături de familie.

De asemenea, la eveniment au fost prezenți și consilierii raionali Vasile MORARU și Nicolae TAȘCA care la fel au venit cu mesaje de felicitare în adresa prezenței și le-a urat să petreacă pe teritoriul Complexului cu această ocazie timplul calitativ alături de cei dragi.

Astfel, prin intermediul baloanelor colorate a jocurile active, muzica tematică și a chipurilor angelice a celor mici Ziua Internațională a Copiilor a fost marcată într-o atmosferă caldă și prietenosă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here