Vă invităm la “FABRICAT ÎN MOLDOVA”

În perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020, pe teritoriul CIE “Moldexpo”, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, organizează cea de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2020, cu genericul Acasă! Autentic! Autohton!

Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu HAREA, la ediția curentă sunt prezenți peste 460 de producători, precum și 19 standuri colective: UTA Găgăuzia și alte 18 consilii raionale. Produs de Hîncești este prezent și în acest an, cu susținerea financiară oferită de către Consiliul raional Hîncești, cu următorii producători: SA “Romaniţa”, I.Î. „Onuta Adrian”, GȚ „Tronciu Nicolae”, SRL ”Rusale Paste”, SRL “Aprional – Grup”, SRL „Creolab” AO ”Dancu – Tabita”, ÎI „Arabov Nadejda”, SRL „SistersD”, meșterii populari Galanciuc Natalia și Vasilița Olga.
Agenţii economici numiți mai sus au prezentat produsele sale, dar au şi promovat imaginea raionului Hînceşti.Sperăm, ca pentru anul viitor numărul agenților economici și meșterilor populari din raionul Hîncești dornici să participle la expoziție, să se măreasca cît si varietatea produselor inedite.
Expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

Standul cu Produs de Hîncești îl găsiți în Pavilionul Nr. 1, Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here