În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului 1 iunie, prilej de a sărbători cea mai frumosă periaoda din viaţă fiecarui om – copilăriea, misiunea noastră este de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.
1 Iunie –Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente , alături de generaţia în creştere . Este ziua în care încercăm încă odată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că toţi copii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi .
Astăzi 1 iunie Consiliul Raional Hânceşti în parteneriat cu Centrul de Tineret Hânceşti, au organizat activitatea culturală ,,Ziua Internaţională a Copilului 1 iunie’’. La sărbătoare au fost prezenţi conducerea raionului în frunte cu dl preşedinte Iurie LEVINSCHII şi dna Lilia TĂNASE vicepreşedintele pe probleme sociale . Dumnealor au venit cu un mesaj de felicitare pentru mamici, copii şi personalulul medical din cadrul Spitalului raional Hînceşti Secţia pediatrie şi centrele ,,Profemina’’ şi Centrul de Servicii pentru copii cu dizabilităţi ,, Pasărea Albastră ’’.Toţi copiii au primit cadouri şi au beneficiat de o surpriză din partea conducerii , un show cu mascote deghizate în personaje din desene animate , dansuri , muzică , bule de săpun şi multe emoţii şi voie bună.
Visul oricărui copil este să fie îmbrăţişat să i se ofere atenţia cuvenită din partea părinţilor şi mai ales să fie iubit şi apreciat nu doar de 1 iunie şi în fiecare zi .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here