,, Copilăria este inima tuturor vârstelor ! ’’
Lucian BLAGA

Anual, în prima zi de vară, sărbătorim Ziua Internațională a Copilului, prilej de a

aduce omagiu celei mai visătoare, frumoase și inocente perioade din viaţa fiecărui om – Copilăria, de a promova respectarea drepturilor și bunăstarea copiilor din lumea întreagă.
Dragi copii, voi reprezentați nucleul omenirii, întrucât societatea se poate considera dezvoltată multilateral în măsura în care Vă asigură continua posibilitatea de autoafirmare și dezvoltare. În acest context, Vă îndemn să fiți mereu dornici de cunoaștere, de implicare, să aveți poftă de viață și de realizări care să vă facă mândri. Voi sunteți cea mai de preț resursă a progresului. Sunteți principal sursă de fericire în fiecare familie din moment ce aduceți lumină și armonie în sufletul oricui. În ochii voștrii orice părinte își vede reușitele, puterea și speranța.
În acest context, Consiliul Raional Hîncești Vă aduce sincere felicitări dorindu-Vă multă sănătate, ambiție, fericire și curaj. Noi ca autoritate publică locală de nivelul II vom continua să ne implicăm în promovarea tinerei generații, în crearea unui climat prietenos, promițător și stabil pentru fiecare copil în parte.

Sincere Felicitări !

Cu profund respect,
Președintele raionului Hîncești
Iurie LEVINSCHI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here