În atenția reprezentanților asociațiilor, organizațiilor și întreprinderilor private din raionul Hînceșți!

Consiliul raional Hînceșți anunță că Camera de Comerț și Industrie și PNUD Moldova în comun cu Centrul Național Anticorupție a lansat o nouă nominalizare în cadrul Concursului ”Marca Comercială a Anului 2019” întitulată ”Implementarea standartelor de integritate în sectorul privat”.

Prin lansarea nominației și premierea învingătorilor se propune stimularea sociatăților comerciale care implementează standartele de integritate și prin exemplul bunelor practici diseminate facilitează și încurajează implementarea standartelor de integritate în sectorul privat.

În acest context, vă invităm la Sesiunea de întrebări și răspunsuri privind condițiile de aplicare la nominalizarea ”IMPLEMENTAREA STANDARTELOR DE INTEGRITATE ÎN SECTORUL PRIVAT” din cadrul Concursului ”Marca Comercială a Anului 2019” și ”Premiul pentru realizări în domeniul calității 2019”, care va avea loc la 04 martie 2020, ora 10.00, sala de conferințe, hotel ”Jolly Alon”, str. Maria Cebotari, nr. 37.

Evenimentul este organizat de Centrul Național Anticorupție în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie cu suportul PNUD Moldova în cadrul proiectului ”Lupta cu corupția prin consolidarea integritățîi durabile în Republica Moldova” finanțat de către Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei.

Anexă: Agenda evenimentului.

agenda eveniment

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here