La 03.03.2020, în sala de ședințe a Consiliului Raional Hîncești, a avut loc întâlnirea lunară a administraţiei raionului cu reprezentanții autorităților publice locale de nivelul I.
Președintele raionului Hîncești, dl Iurie LEVINSCHI, a deschis ședința cu un mesaj de salut.
La primul subiect din agendă, cu privire la Modul de respectare a prevederilor art. 141 din Codul Educației al Republicii Moldova de către APL, a informat dna Valentina TONU, șef Direcția Învățămînt Hîncești.
Despre Planul de investiții pentru an. 2020, la capitolul perfecționarea serviciilor de aprovizionare cu energie electrică de către compania Premier Energy și alte probleme importante a raportat dl Mihai GÎDEI, manager distribuție sector, compania Premier Energy.
Dl Ion TULBU, șef Direcția Cultură și Turism, a abordat subiectul Cu privire la implementarea Legii nr. 270/2018 privitor la salarizarea angajaților din cultură.
Despre situația epidemiologică la infecția cu Coronavirusul de tip nou – COVID-2019, măsuri de prevenire și situația epidemiologică prin gripă, infecții acute ale căilor respiratorii și infecții respiratorii acute severe, măsuri de control, a informat dna Tamara PASCARI, șef, Centrul de Sănătate Publică Hîncești.
În continuare, dl Oleg BELBAȘ, director AT Vest Ungheni a CNAM, a venit cu o informație utilă despre respectarea Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe an. 2020.
La final, de asemenea, au fost prezentate spre informare și alte subiecte actuale, s-a dat răspuns și la întrebările parvenite.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here