La data de 20 ianuarie 2020, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
În debutul ședinței dl Președinte a vorbit despre evenimentul din data de 15 ianuarie cu privire la consemnarea Zilei Naționale a Culturii și aniversarea a 170 de ani de la nașterea marelui geniu al literaturii noastre – Mihai Eminescu, personalitate marcantă pentru cultura noastră. La acest eveniment am avut ca oaspeți de onoare pe Mircea Cosma, ex-Președinte al Consiliului Județean Prahova, România, Cetățean de Onoare al Raionului Hînceşti, alături de delegația Consiliului Județean Prahova în frunte cu dl Rareș Enescu, Președintele Comisiei Juridică, grație cărora a fost donat și instalat bustul lui Mihai Eminescu.
Ulterior, fiecare conducător a raportat despre procesul de activitate la ziua actuală, cât și activitățile planificate. La ședință s-au pus în discuție problemele actuale ce țin de domeniile finanțe, învățământ, sănătate, asistență socială, cultură, economie, construcții, agricultură și alimentație.

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here