La data de 22 octombrie 2019, dl Anatolie CHETRARU, Președintele raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
Dl Anatolie CHETRARU a abordat subiectul despre necesitatea efectuării recepțiilor la terminarea lucrărilor la obiectele de menire socială și a atenționat asupra urgentării transmiterii locuințelor sociale către autoritățile APL de nivelul I.
Dna Valentina ARNĂUTU, șef-adjunct Direcția Generală Finanțe a primit indicația de a lucra asupra elaborării Proiectului de Buget pentru anul 2020 și de a verifica conturile cu privire la acoperirea financiară a salariul angajaților pentru luna octombrie a.c.
Dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ, a informat despre asigurarea regimului termic în instituțiile de educație timpurie, despre monitorizarea regimului alimentar in instituțiile educaționale și despre pregătirea unui seminar pentru managerii instituțiilor la capitolul Măsurile de precauție la achiziționarea produselor alimentare .
În ședință s-au pus în discuție și alte chestiuni și evenimente

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here