La data de 09 septembrie 2019, dl Anatolie CHETRARU, Președintele raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
În debutul ședinței s-a atenționat asupra organizării și petrecerii evenimentului sportiv Stafeta Internațională Alergare pentru pace – 2019, care se va desfășura la data de 18-19 septembrie 2019 pe traseul Bozieni – Hîncești – Lăpușna – Pervomaiscoe – Onești – Leușeni.

Apoi, dl Anatolie CHETRARU, președintele raionului, a indicat dlui Iurie LEVINSCHI, vicepreședinte al raionului, dlui Dumitru CORNEI, vicepreședinte al raionului și dlui Serjiu PASCAL, jurist, Aparatul președintelui, de a pleca în deplasare de lucru la Spitalul Cărpineni pentru examinarea și aplanarea, conform legislației, a situației de conflict.

Dl Petru CIUBOTARU, șeful Spitalului Raional Hîncești și dna Natalia SAHAROV, șef-interimar IMSP CS Hîncești, au informat despre situația alarmantă în privința unor minore din raion și despre măsurile de prevenire a eventualelor cazuri de acest gen cu implicarea Centrului Prietenos Tinerilor.

Dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ, a comunicat despre începerea activității zilnice a instituțiilor de învățămînt, despre problemele de alimentare a elevilor și despre insuficiența de cadre didactice și măsurile întreprise întru diminuarea problemei.

Dl Iurie LEVINSCHI, vicepreședinte al raionului și dl Vasile MARIN, șef Serviciu în cadrul Direcției Economie, au vorbit referitor la vizita de control a Curții de Conturi la Consiliul Raional.
Dna Galina ERHAN, șef Direcția Generală Finanțe, a anunțat despre situațâia financiară la capitolul ”Salarizare” a tuturor instituțiilor din subordinea Consiliului Raional.
În ședință s-au pus în discuție și alte evenimente importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here