Consiliul raional Hîncești invită mediul de afaceri la sesiunea de business matching (B2B) desfășurată în cadrul vizitei delegației oamenilor de afaceri din Republica India în Republica Moldova, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova și Agenția de Investiții
Vizita oamenilor de afaceri are drept scop familiarizarea mediului de afaceri din India cu oportunitățile investiționale și de export ale Republicii Moldova, promovarea dialogului de afaceri și stabilirea parteneriatelor bilaterale.

În cadrul vizitei sunt prevăzute întrevederi cu factorii de decizie din partea autorităților publice centrale din Republica Moldova, precum și participarea la platforma interactivă de stabilire a contactelor directe cu mediul de afaceri local.

La sesiunea de B2B vor participa reprezentanți ai companiilor indiene din sectorul vitivinicol, textile, energie solară, farmaceutică, ai Camerei de Comerț și Industrie din New Delhi, Ambasadorul Republicii India la București și Ambasadorul Republicii Moldova în India, Azerbaidjan și Georgia.
Sesiunea de B2B se va desfășura la data de 16 septembrie 2019, ora 15:00, în incinta JAZZ HOTEL (str. Vlaicu Pircalab, 72,Chișinău).

Pentru mai multe informatii contactati Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, tel. 026922188, e-mail: economie@hincesti.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here