La data de 17 iunie 2019, dl  Anatolie CHETRARU, Președintele  raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și secții a Consiliului Raional.
În ședință s-au pus în discuție evenimentele importante, care au  avut loc săptămâna  trecută  și discutat despre evenimentele, care vor avea loc săptămâna dată.

Dna Eugenia Buruiană, șef-adjunct Direcția Învățământ, a anunțat că s-a finalizat susținerea examenelor la treapta gimnazială, la treapta liceală a rămas de susținut un examen; s-au procurat circa 700 foi de odihnă în taberele din Bobeica și Slobozia Dușca; a informat că, la moment, activează numai tabăra  cu sejur de zi în  s. Ciuciuleni.
Dl Anatolie CHETRARU, Președintele  raionului Hîncești a  avertizat despre executarea în termeni optimi a reparațiilor în instituțiile de învățământ.
Dna Maria Rașcu, șef Secția Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri, a informat despre măsurile întreprinse în lichidarea consecințelor calamităților naturale. La moment au loc licitațiile de selectare a antreprenorilor, care se vor ocupa de lichidarea consecințelor ploilor torențiale.  Rămâne problema proiectării și întocmirii devizului de cheltuieli pentru consolidarea râpei din s. Voinescu.

Dna Vera Patrașcu, vicepreședintele raionului a anunțat despre desfășurarea Campaniei naționale ”Un doctor pentru tine”, care derulează cu screening-ul prin radiografia pulmonară, efectuat de echipa mobilă. Ședința cu reprezentanții Ministerul Sănătății, Muncii și Protecția Familiei va avea loc marți, 18 iunie 2019, ora 14.00.
Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here