La data de 05 iunie a avut loc Ședința grupului de lucru privind achizițiile publice pentru achiziționarea lucrărilor de reparație a acoperișului Secției Geriatrie, Spitalul Nemțeni!

Mijloacele financiare sunt acoperite din soldul disponibil al CR Hîncești.

Totodată, la data de 5 iunie a avut loc și ședința Comisei de redistribuire a mijloacelor financiare din Fondul de Rezervă. Ședința comisiei date a avut loc în contextul examinării dosarelor depuse de către solicitanții privind acordarea de ajutoare materiale din Fondul de Rezervă a Consiliului Raional Hîncești. Au fost examinate 20 de dosare, dintre care 5 dosare au fost suspendate până la completarea definitivă a dosarelor cu acte justificative, un dosar a fost respins pe motiv de nereîncadrare în condițiile prevăzute de Regulamentul de folosire a Fondului de Rezervă, un dosar a fost transmis după competență Comisiei de Sprijin a populației și restul vor fi propuse spre examinare în plenul ședinței extraordinare a Consiliului raional Hîncești din 12 iunie 2019.

În contextul definitivării proiectelor de decizii pentru ședința extraordinară a Consiliului Raional Hîncești din data de 12 iunie 2019, a avut loc și ședința Comisei consultative pentru gestionarea patrimoniului, unde au fost supuse dezbaterilor proiectele de decizii pe marginea patrimoniului Consiliului raional.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here