La data de 05 iunie a avut loc Ședința grupului de lucru privind achizițiile publice pentru achiziționarea lucrărilor de reparație a acoperișului Secției Geriatrie, Spitalul Nemțeni!

Mijloacele financiare sunt acoperite din soldul disponibil al CR Hîncești.

Totodată, la data de 5 iunie a avut loc și ședința Comisei de redistribuire a mijloacelor financiare din Fondul de Rezervă. Ședința comisiei date a avut loc în contextul examinării dosarelor depuse de către solicitanții privind acordarea de ajutoare materiale din Fondul de Rezervă a Consiliului Raional Hîncești. Au fost examinate 20 de dosare, dintre care 5 dosare au fost suspendate până la completarea definitivă a dosarelor cu acte justificative, un dosar a fost respins pe motiv de nereîncadrare în condițiile prevăzute de Regulamentul de folosire a Fondului de Rezervă, un dosar a fost transmis după competență Comisiei de Sprijin a populației și restul vor fi propuse spre examinare în plenul ședinței extraordinare a Consiliului raional Hîncești din 12 iunie 2019.

În contextul definitivării proiectelor de decizii pentru ședința extraordinară a Consiliului Raional Hîncești din data de 12 iunie 2019, a avut loc și ședința Comisei consultative pentru gestionarea patrimoniului, unde au fost supuse dezbaterilor proiectele de decizii pe marginea patrimoniului Consiliului raional.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here