La 02.04.2019, în sala de ședințe a Consiliului Raional Hîncești, a avut loc întâlnirea lunară a administraţiei raionului cu reprezentanții autorităților publice locale de nivelul I. Președintele raionului Hîncești, dl Ghenadie BUZA a deschis ședința cu un mesaj de salut.
La primul subiect din agendă, cu privire la Impactul implementării politicilor educaționale în instituțiile de învățământ, a venit cu informație despre problema școlarizării copiilor din raion dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ Hîncești.

Dna Tamara CĂLUGĂRU, șef DASPF a adus la cunoștința edililor informația cu privire la Implementarea Pachetului Minim de servicii sociale.

Dna Zinaida DUBCEAC, șef Serviciul raional Arhivă a vorbit despre desfășurarea controlului arhivelor departamentale de către Agenția Națională a Arhivelor în perioada 15 – 19 aprilie 2019.

De asemenea, au fost prezentate spre informare și alte subiecte actuale, s-a dat răspuns și la întrebările parvenite.
La final, dl Ghenadie BUZA, președintele raionului Hîncești, recent ales ca Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a mulțumit vicepreședinților raionului dnei Vera PATRAȘCU, dlor Iurie LEVINSCHI și Dumitru CORNEI, șefilor de direcții și primarilor pentru conlucare eficientă, realizarea cu succes a multor proiecte comune și implementarea reformelor destinate îmbunătățirii calității vieții cetățenilor, asigurând susținerea continuității activităților în curs de desfășurare.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.