La 02.04.2019, în sala de ședințe a Consiliului Raional Hîncești, a avut loc întâlnirea lunară a administraţiei raionului cu reprezentanții autorităților publice locale de nivelul I. Președintele raionului Hîncești, dl Ghenadie BUZA a deschis ședința cu un mesaj de salut.
La primul subiect din agendă, cu privire la Impactul implementării politicilor educaționale în instituțiile de învățământ, a venit cu informație despre problema școlarizării copiilor din raion dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ Hîncești.

Dna Tamara CĂLUGĂRU, șef DASPF a adus la cunoștința edililor informația cu privire la Implementarea Pachetului Minim de servicii sociale.

Dna Zinaida DUBCEAC, șef Serviciul raional Arhivă a vorbit despre desfășurarea controlului arhivelor departamentale de către Agenția Națională a Arhivelor în perioada 15 – 19 aprilie 2019.

De asemenea, au fost prezentate spre informare și alte subiecte actuale, s-a dat răspuns și la întrebările parvenite.
La final, dl Ghenadie BUZA, președintele raionului Hîncești, recent ales ca Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a mulțumit vicepreședinților raionului dnei Vera PATRAȘCU, dlor Iurie LEVINSCHI și Dumitru CORNEI, șefilor de direcții și primarilor pentru conlucare eficientă, realizarea cu succes a multor proiecte comune și implementarea reformelor destinate îmbunătățirii calității vieții cetățenilor, asigurând susținerea continuității activităților în curs de desfășurare.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here