Specialist principal tineret si sport
Program de activitate: Luni-Vineri 8.00 -17.00

Date de contact:

tel-fax 026923667
e-mail: tineret@hincesti.md
web: www.hincesti.md

Atribuțiile principale:

Elaborarea şi implementarea planurilor de perspectivă în domeniul sportului în raionul Hîncești;
Implementarea planului de acţiuni al Strategiei de lucru cu tineretul;
Coordonarea activităţii autorităților publice locale și ale instituţiilor de învăţămînt în domeniul tineretului și sportului.
Coordonarea măsurilor de organizare a manifestărilor sportive şi cu tineretul din raion.
Promovarea sportului de performanţă în raion.

Astăzi Republica Moldova se află probabil la cea mai importantă fază a dezvoltării sale, elaborarea politicilor sociale strategice. Istoria a demonstrat că nu există o naţiune puternică fără o societate puternică, unde cetăţenii au acces la servicii şi bunuri necesare unui mod decent de viaţă. Strategia Raională de Tineret vine să demonstreze preocuparea tuturor actorilor locali – administraţiei publice locale, sectorului asociativ, agenţilor economici, instituţiilor de educaţie, grupurilor de iniţiativă, că tinerii reprezintă grupul ţintă al dezvoltării în regiunea dată. Tineretul este categoria în care trebuie să investeşti timp, resurse şi efort de parteneriat, astfel încât tot tinerii vor deveni o importantă forţă al schimbărilor şi progresului.
În special pentru tine!!!
SE ANUNȚĂ Înscrierile la Concursul Raional ”DANSEZ pentru Localitatea MEA!” Ediția I.

Concursul Raional ”Dansez pentru localitatea mea”, se adresează tuturor tinerilor înzestrați cu talent, care au vîrste cuprinse între 16 – 25 ani și domiciliază în una din localitățile raionului. Fiecare localitate va fi reprezentată de o echipă formată din 2 membri (pereche : baiat+fată).

Înscrierea la concurs se va face completînd formularul de participare ( publicat pe paginile web: wwww.utshincesti.org, www.hincesti.md ), la care se va anexa copia actului de identitate și CV-ul echipei pe scurt. Alte informații puteți obține la contactele: 069258587 / 068227390…descarca aici
Regulamentul Concursului raional „Dansez pentru localitatea mea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here