În perioada februarie – martie 2022, Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică din Moldova (AHCCJ) în colaborare cu Consiliul Raional Hîncești, vor desfășura prima Școală de instruire cu privire la antreprenoriatul social în r. Hâncești, s. Mingir, în cadrul proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă ” (GoYouth+), cu susținerea financiară a Uniunii Europeane prin intermediul Fundației Est-Europene, având în calitate de parteneri: Fundația Moldcell, Ambasada Franței în Moldova, Alinața Franceză din Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie Franţa Moldova, AO Aspire, AO Indigo, ANTRIM, SRL Netsistem.


Grupul țintă al proiectului GoYouth+ sunt tinerii NEET, și anume categoria de tineri care nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare.


Scopul general al proiectului GoYouth+ este dezvoltarea capacităților tinerilor NEET din zonele rurale prin lansarea și dezvoltarea întreprinderilor sociale, beneficiind de experiența antreprenorială practică în domeniu și prin creșterea încrederii în administrația publică locală, prin promovarea instrumentelor juridice și facilitarea dezvoltării antreprenoriatului social.
Pentru mai multe informații despre proiect și instruiri, urmăriți pagina de Facebook a Asociației https://www.facebook.com/henri.capitant.md/ și website-urile www.haitinere.md, www.henricapitant.md, https://hincesti.md/2021/12/30/hai-tinere/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here