Consiliul raional Hîncești Vă invită să participați la Forumul de afaceri bilateral „Republica Moldova-Ungaria” organizat în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a Prim-ministrului Ungariei dl Viktor ORBAN, care va avea loc pe data de 12 martie 2020, în incinta Palatului Republicii, mun. Chișinău (str. M. Cebotari, 16), cu începere la ora 09.30.

La eveniment vor participa personalități publice de rang înalt din ambele state, precum și oameni de afaceri ai delegației din Ungaria, care vor întruni 35 de companii din domeniile: inginerie, zootehnie, industria farmaceutică, producerea mașinilor și echipamentelor industriale, imobiliare și sursele noi de energie, turism, servicii de consultanță.

În cadrul sesiunilor Forumului vor avea loc și întrevederi bilaterale B2B în scopul stabilirii conexiunilor de colaborare și parteneriate durabile.

Accesul la Forum și la sesiunile B2B vor fi posibile doar în baza înregistrării prealabile pînă la data de 10.03.2020 la numărul de telefon (022) 222 626 sau pe adresa de email: forum@invest.gov.md

Eveniment organizat de Agenția de Investiții în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din Moldova.

Pentru mai multe informatii contactati Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, tel. 0269 22188, e-mail:economie@hincesti.md .
În atașament vedeți lista companiilor din Ungaria cu descrierea profilelor și agenda evenimentului.

Agenda MD-HU Forum 2020

Formular de înregistrare

Lista_Companii_Ungaria_Forum_AI 02 03_distrib

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here