Consiliul Raional Hîncești, invită mediul de afaceri din raion să participe în perioada  31 mai – 02 iunie 2024 la Expozițiiile “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Baia Mare este la cea de-a III-a ediție și în acest an se va încadra în șirul evenimentelor dedicate lunii Maramureșului, astfel va cuprinde atât Expoziția „Republica Moldova Prezintă”, cât și un salon dedicat regiunilor înfrățite ale Maramureșului, printre acestea fiind și Hîncești.

Totodată, în cadrul expoziției va fi și un program B2B între companiile din zona Maramureșului și Republica Moldova.

Cea de-a doua ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă”de la Cluj-Napoca se va desfășura în aceiași perioada 31 mai – 02 iunie 2024. Evenimentul are drept scop intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, inițierea proiectelor comune precum și dezvoltarea parteneriatelor de afaceri.

Evenimentele sunt organizate de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Consiliul Județean Maramureș.

Parteneri: Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA); Primăria și Consiliul Local Cluj – Napoca; Asociația Meșterilor Populari Clujeni.

La expoziție sunt invitați să participe întreprinderile mici și mijlocii, gospodăriile țărănești, meșteșugarii, asociațiile de antreprenori, etc.

Pentru mai multe informații despre evenimentele expoziționale contactați Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră: (0269) 22993/ 23037, e-mail: economie@hincesti.md sau accesați link-ul: https://chamber.md/expozitia-republica-moldova-prezinta-revine-la-baia-mare-si-cluj-napoca-romania-2/

Pentru că expozițiile se vor desfășura în aceeași perioadă, invităm antreprenorii să selecteze regiunea în care doresc să-și promoveze produsele sau serviciile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here