La data de 06.07.2021, în Sala de şedinţe “Constantin Stere” a Consiliului raional Hînceşti, s-a desfăşurat întrunirea lunară a administraţiei raionului Hînceşti cu primarii unităţilor administrativ-teritoriale și reprezentanții serviciilor desconcentrate și descentralizate din raion.
Preşedintele raionului Hînceşti, domnul Iurie LEVINSCHI a salutat prezenţa, a urat tuturor actorilor implicaţi o şedinţă cât mai lucrativă, a prezentat succint invitaţilor situaţia curentă din raionul Hînceşti în ceia ce priveste procesul de imunizare a populației.

Dna Valentina TONU, şef, Direcţia Învăţământ a vorbit cu privire la criteriile de evaluare a nivelului de pregătire a instituțiilor educaționale către debutul anului școlar 2021-2022.
La solicitarea primarilor, la ședință, au fost invitați dl Popov.V., Î.C.S. ”Premier Energy” SRL, dna Tașcă Lidia, HÎNCOOP, dl Cernei A., IFS, ce au dat răspuns la întrebările cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi.
La final, au fost menționate cu Diplome de gradul I,II și III primăriile care au obținut punctaj maxim în cadrul Concursului ”Cea mai verde, salubră și amenajată localitate” și a acțiunii ”Râu curat de la sat la sat”.
Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here