La data de 15.04.2021 în incinta Consiliului raional Hîncești, Sala Mare ,,Constantin Stere” a avut loc Şedinţa Grupului de lucru privind problemele veteranilor de război din raionul Hînceşti în premieră la solicitarea domnului Iurie LEVINSCHI care a fost constituit prin dispoziția Președintelui raionului cu nr. 37-d din 22.03.2021, fiind format din consilieri raionali, angajaţi ai administraţiei publice locale, instituții/servicii cu responsabilități în domeniul protecției sociale și de drept a veteranilor de război și relații cu veteranii.

La ședință au participat Dl Iurie LEVINSCHI, Preşedintele raionului şi Dna Lilia TĂNASE, vicepreşedintele raionului, care este şi preşedintele grupului. În cadrul ședinței a fost aprobat planul de acţiuni ,,Memorie.Onoare.Respect” pentru consolidarea încrederii şi îmbunătăţirea protecţiei sociale şi de drept a veteranilor de război pentru perioada 2021-2023.

De asemenea, reprezentanții Veteranilor de război au fost informați despre acțiunile întreprinse în ultima perioadă de către structurile responsabile din cadrul Consiliului raional Hîncești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here