La data de 30 noiembrie 2020 s-a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții/secții și funcționarii aparatului președintelui.
Dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a informat despre problemele discutate în Ședința extraordinară a Consiliului raional din data de 27 noiembrie și a informat despre vizitele de lucru efectuate în unele localități ale raionului pentru monitorizarea procesului de construcții și reparații.
Dl Dumitru CORNEI, vicepreședinte pe probleme în agricultură, a vorbit despre situația la zi în domeniul agricol și a informat despre chestiunile examinate în ședința Comisiei de Gestionare a Patrimoniului.
Dna Galina ERHAN, șef, Direcția Generală Finanțe a raportat despre monitorizarea permanentă a finanțărilor și eferctuarea modificărilor necesare activității instituțiilor.
Dna Natalia SAHAROV, șef-interimar CS Hîncești și dl CIUBOTARU Petru, șef, Spitalul Raional Hîncești au comunicat despre situația epidemiologică din raion privind răspândirea virusului de tip nou COVID-2019, la moment destul de complicată.
Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, Direcția Agricultură și Alimentație, Secția Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri, Secția Asistență Socială și Protecția Familiei, Direcția Cultură și Turism au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele pentru săptămâna curentă.
În ședință au fost puse în discuție și alte chestiuni și probleme importante, indispensabile în activitatea de zi cu zi a direcțiilor și secțiilor Consiliului raional.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here