La data de 10.11.2020, în sala de şedinţe “Constantin Stere” a Consiliului Raional Hînceşti, s-a desfăşurat întrunirea administraţiei raionului Hînceşti cu primarii unităţilor administrativ-teritoriale.
Președintele raionului Hîncești, dl Iurie LEVINSCHI, a deschis ședința cu un mesaj de salut.
La primul subiect din agendă, cu privire la Aspectele problematice în desfășurarea activității instituțiilor de educație timpurie în perioada pandemică, a informat dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ Hîncești.
Despre valorificarea finanțelor de către APL de nivelul I, în vederea executării de reparație și construcții a drumurilor de acces și a obiectelor de menire social-culturală, alocate de Consiliul raional, a raportat dna Maria RAȘCU, șef SCGD.
Dna Galina ERHAN, șef, Direcția Generală Finanțe a reamintit primarilor că, suntem la finele anului financiar, iar multe primării nu au valorificat mijloacele financiare alocate de Consiliul Raional și a solicitat, în mod de urgență, de a întreprinde măsuri de rigoare pentru realizarea proiectelor în derulare și prezentarea documentelor justificative.
În continuare, dl Sergiu BRÎNZILĂ, director, Compania Pontem.x SRL a propus acordarea serviciilor de alimentație complexă pentru instituțiile educaționale din raion.
La final, de asemenea, au fost prezentate spre informare și alte subiecte actuale, s-a dat răspuns și la întrebările parvenite.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here