La data de 15 iunie 2020, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui. În ședință au fost puse în discuție diverse chestiuni și probleme importante, indispensabile în activitatea de zi cu zi.
În debutul ședinței, dl Petru CIBOTARU, directorul Spitalului Raional, a informat despre situația epidemiologică din raion și din țară privind răspândirea virusului de tip nou, COVID-2019.
Dna Olesea BRÎNZĂ, vicepreședinte pe probleme sociale, a informat despre ședințele de lucru, care au avut loc săptămâna precedentă, privind situația persoanelor vârstnice social-vulnerabile și a copiilor aflați în situații de risc.
Dl Dumitru CORNEI, vicepreședinte pe probleme în agricultură, a vorbit despre situația la moment în domeniul agricol: probleme și soluții de rezolvare.
Dl Vasile SECU, vicepreședinte pe probleme economice, a informat despre cele mai importante chestiuni la zi: activitate cu reprezentanții din Franța la proiectul ”Aprovizionare cu apă potabilă a localităților din Lunca Prutului”; activitatea Întreprinderilor Municipale al căror fondator este Consiliul Raional; aprovizionarea cu gaze a unor localități din raion; probleme și soluții de ameliorare la proiectul Locuițe sociale și a schițat sarcinile direcției pentru săptămâna dată.
Șefii direcțiilor: învățământ, asistență socială, cultură, agricultură și alimentație, au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele ce trebuie atinse în săptămâna curentă.

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here