În atenția organizațiilor societății civile!

Cooperarea Germană pentru Dezvoltare prin intermediul GIZ invită organizațiile societății civile să prezinte propuneri de proiecte pentru punerea în aplicare a Programului de granturi locale al UE susține participarea activă a ONG-urilor la procesele de luare a deciziilor la nivel local, regional și național.
Programul de granturi locale al UE este pus la dispoziție prin Cadrul unic de susținere al Uniunii Europene (UE) în sprijinul Republicii Moldova (2017-2020) în cadrul Instrumentului european de vecinătate, prin proiectul finanțat de UE “Împuternicirea cetățenilor în Republica a Moldovei “(2019-2021, ENI / 2018 / 402-674), implementat de Cooperarea Germania pentru Dezvoltare prin GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH).
Căutăm organizații non-guvernamentale / non-profit cu o experiență substanțială în implementarea schemelor de granturi, cu experiență în dezvoltarea și implementarea programelor de instruire, asistență tehnică pentru cetățeni și organizații formale și non-formale ale cetățenilor și capacitatea de a reuni și / sau de a coopera cu alte organizații ale societății civile la nivel regional și național.
Programul de granturi acoperă patru regiuni de dezvoltare ale Republicii Moldova – Nord, Centrul, Sudul și UTA Găgăuzia.
GIZ va acorda patru granturi – câte unul pentru fiecare regiune.
Proiectul propus trebuie să fie implementat pe deplin în regiunea selectată și trebuie finalizat până în iunie 2021.
Data estimată a acordării subvenției – aprilie / mai 2019
Termen limită pentru depunerea cererilor – 25 martie 2019
Pentru mai multe detalii privind apelul la concepte, criterii de eligibilitate, selecție și proces de aplicare, vă rugăm să accesati link-ul: https://www.civic.md/grants/45952-call-for-concepts-for-implementation-of-local-grant-program-in-the-field-of-citizens-empowerment-in-the-republic-of-moldova.html. Pentru orice altă întrebare, vă rugăm să scrieți la adresa irina.sirbu@giz.de

Application Form Call for Proposals 2019_RO (1) Application Form Call for Proposals 2019_RO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here