Consiliul Raional Hîncești invită mediul de afaceri din raionul Hîncești să participle la expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare, România, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, care se va desfășura în perioada 27 – 29 septembrie 2019, în incinta Palatului Sporturilor din oraşul Baia Mare.
Baia Mare, reședința județului Maramureș, este situată în Nord – Vestul României, în apropierea graniței cu Ungaria și Ucraina, la aproximativ 600 km de București. În ultimii 10 ani, Maramureș și-a crescut ușor ponderea pe care o deține în economia Regiunii Nord-Vest (cu 1,7%), păstrându-și poziția a treia în clasamentul regional al PIB-ului.
Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginei țării noastre.
Cu aceasta iniţiativă, propunem continuarea plasării produselor moldovenești pe piața României și amplificării relațiilor commercial-economice cu statul vecin. La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate.
Pentru detalii vă puteţi adresa Direcţiei Economie şi Cooperare Transfrontalieră, Consiliul raional Hînceşti la tel. 0269 22994, 0269 22188, e-mail: economie@hincesti.md
Pentru mai multe informații contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie, tel: (022) 210725, 238410, 211442, e-mail: carolina.chiper@chamber.md; tatiana.ranga@chamber.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here