La data de 20 mai 2019, dl  Anatolie CHETRARU, Președintele  raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și secții a Consiliului Raional.

În ședință s-a pus în discuție evenimentul cu privire la participarea delegației raionului Hîncești în România la ”Zilele Maramureșului”. În cadrul acestui eveniment au fost puse bazele unui început de intenții de parteneriat și colaborare cu Județul Maramureș. Consiliul Județean Maramureș a primit invitație oficială pentru a participa la Sărbătorile Naționale din data  de 27 august și 31 august. De asemenea participarea la acest eveniment a făcut posibilă  reînnoirea prieteniei de colaborare cu Polonia. La eveniment a participat și colectivul artistic ”Cimbrișor” al Școlii de Arte Hîncești.

În continuare s-a făcut analiza deschiderii oficiale a Lunii Olimpice, care a demarat la data de 19 mai cu cursa la alergări. Participanții au fost premiați cu Diplome și premii bănești. Evenimentul s-a desfășurat cu succes.

Tot în ședința dată s-a discutat despre evenimentele ce vor avea loc săptămâna curentă și s-au numit persoanele responsabile de fiecare eveniment.

Totodată, Președintele raionului a întrunit în ședință comisia consultativă pentru patrimoniu și comisia de inventariere a bunurilor imobile proprietate publică a raionului. Comisiile respective au fost convocate în scopul realizării procesului de delimitare a bunurilor imobile proprietate publică a raionului Hîncești și în mod special, a etapei de inventariere a patrimoniului respectiv, sarcini ce rezultă din Decizia Consiliului Raional nr.01/25 din 05.04.2019 “Cu privire la inițierea procesului de delimitare a bunurilor imobile proprietate publică a raionului Hîncești”.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here