Astăzi, 09 mai în Piața Suveranității din mun. Hînceşti a avut loc marcarea Zilei Victoriei, a comemorării eroilor căzuți pentru Independența Patriei și a Zilei Europei.

La eveniment au participat administrația raionului Hînceşti, conducerea primăriei mun. Hînceşti, veteranii războiului din Afghanistan, veteranii conflictului armat din stânga Nistrului, colectivele serviciilor descentralizate, serviciilor publice desconcentrate și locuitori din mun. Hînceşti.

Mitingul solemn a fost deschis prin ținerea unui minut de reculegere în memoria celor care nu s-au întors de pe câmpul de luptă, după care au urmat cuvântările oficialilor și depunerile de flori la memorialul din mun. Hînceşti.

Oficialitățile Președintele raionului Hînceşti, dl Anatolie CHETRARU, primarul- interimar al municipiului Hînceşti, dl Ion CIUBUC, au exprimat profunda recunoștință, respectul și aprecierea pentru veteranii acelui război, îndemnându-i pe cei prezenți să trăiască în pace și fraternitate, să cultive tinerilor calități precum curajul și devotamentul, patriotismul și spiritul de sacrificiu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here