Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Vă invită să participați la programul internațional „Misiunea cumpărătorului din Italia, care se va desfășura în cadrul expoziției internaționale “Macfrut – Fruit & Veg Professional Show” din orașul Rimini, în perioada 09 – 11 mai 2018.

La misiune sunt așteptați să participe reprezentanții rețelelor comerciale de produse alimentare, importatorii și distribuitorii de fructe și legume proaspete, agenții economici implicați în domeniul alimentației și agriculturii, dar și toți cei  interesați în stabilirea relațiilor comerciale cu producătorii italieni și europeni.

Doritorii de a aparticipa sunt rugați să completeze cererea de participare și să o expedieze Direcției evenimente de afaceri, târguri și expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM la adresa de e-mail: diana.lungu@chamber.md sau carolina.chiper@chamber.md , pînă la data de 23 martie 2018. Informații suplimentare aflați la nr. de telefon: 022 23 84 10/ 022 210 725 sau accesați: http://chamber.md/ru/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here