Mult stimaţi  profesori,

Cu prilejul Zilei profesionale a angajaţilor din sistemul de învățămînt,  Vă aducem sincere urări de sănătate, bunăstare, armonie sufletească şi bucurii. Aveți  toată recunoştinţa pentru efortul Dumneavoastră continuu în realizarea scopului educaţional, pentru energia, responsabilitatea, încrederea şi curajul pe care le investiţi zi de zi în discipolii Dumneavoastră, pentru devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care daţi dovadă  în  nobila  Dumneavoastră misiune.

Florile recunoştinţei, ale admiraţiei şi înaltei consideraţii sunt astăzi doar pentru Dumneavoastră, cei care purtaţi  povara  înţelepciunii.

În pofida  tuturor greutăţilor, profesorii rămân a fi cei mai rezistenţi şi mai de încredere  piloni ai societăţii, deoarece  întruchipează cele mai nobile valori — înţelepciunea, devotamentul, adevărul, perseverenţa, curajul şi răbdarea.

Vă mulţumim pentru zâmbetul Dvs., care face lumea mai frumoasă; pentru experienţele şi ideile pe care le împărtăşiţi cu generozitate; pentru tot ceea ce învăţăm şi noi de la Dumneavoastră şi alături de Dumneavoastră.  

La  mulți  ani,  dragi  și  scumpi  profesori!

 

Preşedintele  Raionului  Hînceşti                               Ghenadie  BUZA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here