Şedinţa Operativă a Consiliului Raional Hînceşti
din 26 aprilie 2021

Şedinţa operativă, prezidată de către dl Iurie LEVINSCHI, Preşedintele raionului s-a desfăşurat în prima zi a săptămânii, luni, la data de 26 aprilie cu participarea vicepreşedinţilor, șefilor de Direcții, Secţii și funcționari publici ai Aparatului Președintelui. Domnul Preşedinte a salutat prezenţa şi a comunicat despre activităţile cele mai importante ce au avut loc în ultimele două săptămâni.
Respectiv, s-a discutat despre activităţile stabilite în vederea monitorizării răspândirii infecţiei COVID -19 şi procesul de imunizare al populaţiei, în special angajaţii Inspectoratului de Poliţie Hînceşti, a funcţionarilor publici.
Totodată, au fost efectuate o serie de vizite de lucru, deplasări în teritoriu. La data de 21.04.2021 a avut loc recepția finală a lucrărilor la obiectulul ”Lucrări de reparație capitală a Blocului alimentar al Spitalului Raional Hîncești”, lucrările căruia au început în luna septembrie 2020, finanțate de către Consiliul Raional Hîncești.
În continuare, Preşedintele raionului, a vorbit despre activităţile planificate spre executare şi examinare pentru săptămâna dată, astfel, a fost stabilită şedinţa Comisiei Sănătate Publică pentru data de 27 aprilie unde se vor pune în discuţie aspecte ale respectării condiţiilor indicate şi stabilite prin Hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, mai ales în perioada sărbătorilor Pascale.
Vicepreşedinţii raionului au prezentat activităţile de bază realizate săptămâna recentă şi au stabilit şi prioritizat implementarea acţiunilor ce ţin, nemijlocit, de domeniul de activitate ce îl curează.
Şefii de Direcţii, Secţii, funcţionari publici au prezentat succint obiectivele propuse spre îndeplinire în săptămâna ce urmează.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here