La data de 14 decembrie 2020 s-a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții/secții și funcționarii aparatului președintelui.
Ședința a fost prezidată de președintele raionului Iurie LEVINSCHI.
În cadrul ședinței, în linii generale, dl Președinte a abordat așa teme ca: pregătirea ședinței ordinare a Consiliului raional pentru data de 24 decembrie și ședințele Comisiilor de specialitate ce vor avea loc la data de 17 și 21 decembrie, definitivarea proiectului de buget pentru anul 2021 și finisarea lucrărilor de reparații a drumurilor și edificiilor de menire cultural-socială.
Dl Vasile SECU, vicepreședinte pe probleme în economie, dna BRÎNZĂ Olesea, vicepreședinte pe probleme sociale, șefii direcțiilor/secțiilor au raportat despre activitatea din săptămâna precedentă și au adus la cunoștința participanților la ședință principalele subiecte asupra cărora își vor concentra atenția pe parcursul săptămânii date.
Dna Natalia SAHAROV, șef-interimar CS Hîncești și dl CIUBOTARU Petru, șef, Spitalul Raional Hîncești au comunicat despre situația epidemiologică din raion privind răspândirea virusului de tip nou COVID-2019.

În ședință au fost puse în discuție și alte chestiuni și probleme importante în activitatea direcțiilor și secțiilor Consiliului raional.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here