La data de 06 iulie 2020, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui. În ședință au fost puse în discuție diverse chestiuni și probleme importante, indispensabile în activitatea de zi cu zi.
În debutul ședinței, dl Vasile SECU, vicepreședinte pe probleme economice, a informat despre cele mai importante chestiuni la zi: vizita de lucru/schimb de experiență în raionul Nisporeni cu privire la proiectul ”Aprovizionare cu apă potabilă a localităților din Lunca Prutului”; examinarea unei petiții cu ieșire la fața locului în s. Fîrlădeni, schimbări legislative în Formularul standart a achizițiilor, probleme și soluții de ameliorare la proiectul Locuițe sociale, gestionarea patrimoniului din str. Chișinăului 17, mun. Hîncești și a schițat sarcinile direcției pentru săptămâna dată.
Dl Petru CIBOTARU, directorul Spitalului Raional, a informat despre situația epidemiologică din raion și din țară privind răspândirea virusului de tip nou, COVID-2019.
Șefii direcțiilor și secțiilor: finanțe, asistență socială, cultură, construcție și gospodăria drumurilor, agricultură și alimentație, au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele ce trebuie atinse în săptămâna curentă.

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here