Consiliul Raional Hîncești informează privind desfășurarea de către Ministerul Economiei și Infrastructurii a unor seminare tematice cu privire la transpunerea în practică a prevederilor legale privind resursa informațională în domeniul comerțului (RIDC) conform prevederilor art. 179 al Legii nr. 231/2010 despre comerțul interior și a Hotărîrii Guvernului cu privire la instituirea resursei informaționale în domeniul comerțului nr. 1236/2018.
În vederea asigurării unei bune funcționări în continuare a RIDC și aprecierii situației pe domeniu, Consiliul raional Hîncești îndeamnă participarea activă a reprezentanților din cadrul primăriilor, care sunt responsabili de recepționarea notificărilor în comerț.
La fel, datorită implicării specialiștilor în domeniul IT, din cadrul companiei dezvoltatoare a RIDC și reducerii distanțelor de deplasare pentru participanți la locul desfășurării seminarelor, se propune petrecerea ședințelor în teritoriu, fiind repartizate în 3 regiuni (Nord, Centru și Sud).
Participanții din localitățile raionului Hîncești sunt repartizați în zona de Sud, astfel seminarul va avea loc în orașul Cahul, str. Piața Independenței, 2, Consiliul raional, Sala de ședințe, ora 10.00, data – 16.03.2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here