La data de 07 octombrie 2019, dl Anatolie CHETRARU, Președintele raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
Dna Tamara CĂLUGĂRU, șef DASPF, a informat despre vizita delegației din Olanda cu scop de caritate în domeniul social.
Dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ, a comunicat despre cum s-a petrecut Ziua profesională a pedagogilor și distincțiile cu care au fost onorați.
Dna Galina ERHAN, șef Direcția Generală Finanțe a vorbit despre efectuarea finanțărilor la salarizare și despre activitatea instrituțiilor asupra elaborării Proiectului de Buget pentru anul 2020.
Dna Maria RAȘCU, șef Secția CGD, a informat despre mersul lucrărilor de construcții la obiectele de menire socială din raion, măsurile întreprinse întru lichidarea neconformităților și solicitările de recepție a lucrărilor la unele obiecte.
Dl SÎRBU Ion, șef Direcția Agricultură și Alimentație a informat despre monitorizarea lucrărilor agricole de recoltare a strugurilor, pregătirea solului pentru semănatul de toamnă și despre evenimentul Tîrgul de toamnă ”La poarta țării”, care va avea loc în satul Leușeni, la data de 13 octombrie.
Dl Anatolie CHETRARU, președintele raionului, a atenționat membrii Comisiei Consultative pentru Patrimoniu despre necesitatea continuării activității de înregistrare a bunurilor imobile, proprietare a Consiliului raional.
În ședință s-au pus în discuție și alte chestiuni și evenimente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here